Magyarország

2011.03.11. 17:04

A Külügyminisztérium a japán utak elhalasztását javasolja

<p>A Külügyminisztérium azt javasolja, hogy a nem feltétlenül szükséges japán utazásokat halasszák el a magyarok. Aki ennek ellenére az indulás mellett dönt, mindenképpen tájékozódjon az aktuális feltételekről.</p>

Tekintettel a kialakult helyzetre, a Külügyminisztérium javasolja a magyar állampolgároknak, hogy a nem feltétlenül szükséges utazásaikat Japán észak-keleti térségébe lehetőség szerint halasszák el a helyzet helyreállásáig - áll a pénteki közleményben. A minisztérium azt kéri, hogy a saját döntésük és felelősségük alapján utazni készülő magyarok az aktuális feltételekről előzetesen tájékozódjanak az adott légitársaságnál, utazásszervezőnél, a meghívó partnernél vagy leendő szállásadójuknál.

A Külügyminisztérium a jelenleg Japánban tartózkodó állampolgároknak azt javasolja, hogy lépjenek kapcsolatba a tokiói nagykövetséggel. A nagykövetség éjjel-nappal telefonügyeletet tart az alábbi telefonszámokon (00)-(81)-(90)-9149-2077, (00)-81-(90)-2144-89-02 vagy a [email protected] e-mail címen.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!