Magyarország

2011.03.30. 16:35

A Fidesz megfélemlíti a Jobbikot?

<p>"Amennyiben otthagyja a Jobbik-frakciót, azonnal leállítjuk a sajtóban elindított támadásokat" - üzenték meg a napokban telefonon Nyikos Lászlónak a Fideszhez közel álló körök - állítja a Jobbik.</p>

Nyikos László ennek ellenére nem lépett ki a képviselőcsoportból, azaz várják, hogy folytatódjon a lejárató kampány.

Nyikos Lászlóról a napokban a Magyar Nemzet jelentetett meg cikket. Eszerint 2002 és 2010 között Nyikos László több mint 65 millió forintot kapott az államkaszából az Állami Számvevőszék munkatársaként. Múltjából felhozzák azt is, hogy a rendszerváltás előtt az MSZMP tagja volt.

A Jobbik szerint képviselőtársuk nyilvános múltja és jövedelmi viszonyai szerint Nyikos László mind az Állami Számvevőszék alelnökeként, mind pedig kisvállalkozóként annyi pénzhez jutott, juthatott hozzá az elvégzett munkája után, amennyit a hatályos törvények lehetővé tettek számára köztisztviselőként, illetőleg közalkalmazottként, majd vállalkozóként. "Havi átlagos nettó fizetése kevesebb pénzt emésztett fel amúgy, mint Lázár János lézerblokkolós S8-as luxusaudijának bérleti díja." közölte a Jobbik.

Azt is közölték: a Jobbikot és képviselőit nem lehet megfélemlíteni, folytatják az elszámoltatást a kormány helyett is.

Nyikos László a közleményben foglaltakon túl nem kívánta kommentálni az esetet a Független Hírügynökség kérdésére.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!