Magyarország

2011.02.23. 16:03

Kátyúfigyelőt indított egy dunaújvárosi képviselő

<p>Új menüponttal bővült Kismoni László dunaújvárosi szocialista önkormányzati képviselő honlapja. A politikus a Kátyúvonalon várja a bejelentéseket az úthibákról. A leveleket személyesen továbbítja az illetékeseknek, hogy mihamarabb intézkedjenek.</p>

Kismoni László dunaújvárosi önkormányzati képviselő, a városüzemeltetési bizottság elnöke Kátyúvonal menüvel bővítette a honlapját. Az oldalon a politikus a városlakók bejelentéseit várja arról, hogy pontosan hol láttak kátyúkat. Bevezetőjében azt ígéri, hogy ezeket a leveleket azonnal továbbítja a Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési és Főépítészi Igazgatóságára, ahol foglalkozni fognak a kátyúk betömettetésével.

A dunaújvárosi politikus a honlapja képtárában külön rovatban foglalkozik az elintézendő és a már elintézett feladatokkal. Eszerint a képviselő tavaly október 29-én értesült arról, hogy a Dózsa György út 31. előtti kerékpárút beszakadt, és a bejegyzés szerint november 11-re teljesen új burkolatot kapott ez a szakasz. Hasonló "előtte- utána" képek bizonyítják, hogy a Kallós Dezső utcában a 6-os számű ház előtti kátyút is betemették, ahogyan azt a lakók kérték.

A honlap címe: http://kismonilaszlo.hu

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!