Magyarország

2011.02.01. 18:16

Ingyenes információs fórum az uniós pályázatokról

<p>Ingyenes Workshop-sorozat indul februárban, amelyen az idei 1100 milliárd forintnyi uniós pályázatokról lehet tájékozódni. A rendezvények abban nyújtanak segítséget, hogy az elkövetkező időszak meghirdetett pályázatai közül az érintettek ki tudják választani a minden szempontból ideális konstrukciókat.</p>

A 2011. február 7-én kezdődő Workshop-sorozat nem csupán Budapesten, hanem hat vidéki helyszínen - Miskolc, Győr, Székesfehérvár, Pécs, Debrecen, Szeged - tart információs fórumot a pályázni kívánók és az érdeklődők számára egyaránt - tudatta a FISZ Hírügynökség. A Workshopok szorosan kapcsolódnak az idei év kiírt és kiírásra kerülő pályázataihoz, de kiegészülnek olyan programokkal is, amelyek a hatékony szervezeti működést támogatják - így A munkavégzés 12 alaptörvénye, Korrupciós pontok a munkaszervezetben vagy az Alapképességek átvilágítása a munkatársak körében.

A gyors információcsere érdekében a Workshop-sorozat programjai összesen három órát vesznek igénybe. Térítésmentes részvételt biztosítanak minden kis-, közép- vagy nagyvállalat, államigazgatási intézmény, önkormányzat, polgármesteri hivatal, közművelődési intézmény, művészeti tudományos intézmény, pályázati tanácsadó, szövetség, kamara, szakszervezet, országos érdekképviselet, országos civil szervezet vagy alapítvány, felső- vagy közoktatási intézmény, illetve médium munkatársának.

A Workshop-sorozatról bővebben a www.felnott-oktatas.hu oldalon olvashat.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!