Magyarország

2011.02.18. 18:56

Hallgatók tervezhetik meg a gigantikus társasjátékot

<p>Kvízmester - Legyél Te a játékmester! címmel írt ki pályázatot az Educatio Nonprofit Kft., amelyre hallgatók jelentkezhetnek március 13-ig - adta hírül az edupress.hu. A pályázók feladata megtervezni a Diplomás útkereső nevű társasjáték szabályait és 13 mezőből álló pályáját.</p>

A társasjáték célja, hogy a játékosok az érettségitől eljussanak a diplomázásig, így a feladatoknak is a hallgatói élet buktatóit, örömeit és nehézségeit kell bemutatniuk.

A Kvízmester - Legyél Te a játékmester! pályázatra március 13-ig az [email protected] e-mail címen "Kvízmester" jeligével jelentkezhetnek azok a hallgatók, akik a 2010-2011-es tanév második félévében hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek.

A szakmai zsűri által legjobbnak értékelt pályázatok a Diplomán túl facebook oldalára kerülnek fel, ahol március 23-31. között lehet lájkolni a pályaműveket. Az első három legtöbb lájkot kapott versenyző lesz a győztes. Részletek és a pályázati kiírás a diplomantul.hu portálon található.

-Független Hírügynökség-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!