Magyarország

2011.02.11. 11:17

Bakács megszólalt: felesége várandós, kilátástalan helyzetben van

<p>A vasárnapi Frizbiben Settenkedő a családjáról és a születendő gyermekét körülvevő kilátástalanságról is szót ejt majd.</p>

Bakács Tibor csak Hajdú Péternek kívánt nyilatkozni szalámilopása kapcsán, a vasárnapi Frizbiben Settenkedő a családjáról és a születendő gyermekét körülvevő kilátástalanságról is szót ejt majd.

Hajdú Péter a felvétel után erősítette meg: Bakács Tibor pénzért ment a felvételere.
Vagy, hogy egész pontosak legyünk: „Felhívtam őt és megkérdeztem, hogy lenne-e kedve bejönni. Azt mondta, hogy csak hozzád megyek be, mire én – és nem ezért mert ezt mondta – azt mondtam, hogy szeretnék honoráriumot adni, mert bajban vagy. És igen, ezt sokkal nagyobb honorárium annál, amit adni szoktunk. Elítélem a lopást, de ismerem őt és tudom, hogy nem tolvaj. Borzasztó helyzetbe kellett, hogy kerüljon ahhoz, hogy ezt tegye.” - ezekkel a szavakkal állt ki Hajdú a bajba került újságíró mellett. De nem ő volt az egyetlen. Dolák-Saly Róbert elsők közt szerzett tudomást barátja botlásáról, ő a botrány kezdete óta kiáll Settenkedő mellett. A Frizbi felvétele előtt elmondta: amit Tibor igazán sajnál az az, hogy azok az emberek, akik szeretik őt, csúnyán néznek rá. Ez az egyik legrosszabb, ami történhetett vele.

A részletekről a vasárnapi adásban derül majd ki minden, de annyit már most is tudni: ő és családja kilátástalan helyzetben ven és ilyen körülmények közé érkezik Bakács Tibor születendő gyermeke is.
Forrás: www.tv2.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!