Magyarország

2011.02.07. 15:23

A remény hal meg utoljára - szolgálaton kívüli rendőr fogta el a kerékpártolvajt

<p>Egy szolgálaton kívüli rendőr fogta el vasárnap Rácalmáson azt a kerékpártolvajt, aki még októberben vitte el egy helyi fiú biciklijét.</p>

A tolvaj a lopás óta folyamatosan használta a 45 ezer forintot érő kerékpárt, erről az eredeti gazdáját többször is értesítették az ismerősei, mert látták az utcákon a tolvajt a biciklivel gurulni.

Legutoljára vasárnap hívta fel valaki a kerékpár 17 éves gazdáját, hogy megint látta a hónapokkal korábban eltűnt biciklijét, rajta egy fiatalemberrel. A fiú és az édesanyja kocsival azonnal a megadott címre sietett, közben értesítették a körzeti megbízottat. A rendőr ugyan nem volt szolgálatban, mégis azonnal ő is a helyszínre indult. Mire a kerékpár tulajdonosa odaért, ő már igazoltatta a biciklit éppen használó fiatalembert.

A kerékpár gazdája felismerte biciklijét, a körzeti megbízott járőrt hívott és ők előállították a fiatalembert. Ő beismerte, hogy még októberben lopta a biciklit egy bolt elől és azóta is használta - tájékoztatott hétfőn a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!