Magyarország

2011.01.10. 10:12

Újból kinyit a Siófoki jégpálya- a Velencei-tavon tilos sportolni

<p>Siófoknál ismét lehet korcsolyázni a Balatonon, hétfőn újból kinyit a kijelölt jégpálya. Vasárnap bezárt Siófokon és a Velencei-tó partján is a jégpálya, mert veszélyessé vált a jég. A Velencei-tónál továbbra sem szabad sportolni a tavon.</p>

Szigorú felügyelet mellett, kinyithat a jégpálya, mivel eltűnt a víz a jégről, a jég pedig 17 cm vastag- tudta meg a Független Hírügynökség Kasza Géza mentőtiszttől.

Siófoknál azért zárt be vasárnap a jégpálya, mert víz volt a jég tetején, gyenge volt a tartása és nem lehetett a rianásokat látni.

A Velencei-tónál az északi részen és a nádasok közelében nincs befagyva a víz. Agárdnál a legfrissebb adatok szerint 15 cm-es a jég, de megolvadt a teteje, nem alkalmassportolásra. Egy ideig így is marad, látva az előrejelzéseket, de a jég állapotát a Popstrand honlapján figyelemmel lehet kísérni - mondta Turbók János, a Popstrand főrendezője.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!