Magyarország

2010.12.02. 12:28

Pénteken folytatódik a K&H-ügy, lehetséges, hogy Kulcsár Attila vallomást tesz

<p>Pénteken folytatódik az újrakezdett K&H-ügy a Fővárosi Bíróságon. Sajtóértesülések szerint lehetséges, hogy Kulcsár Attila is vallomást tesz.</p>

A Fővárosi Bíróság 2008. augusztus 28-án kihirdetett első fokú ítéletét a Fővárosi Ítélőtábla 2010. május 27-én hatályon kívül helyezte és az első fokú bíróságot új eljárás lefolytatására utasította. A szerdán újrakezdett első fokú tárgyaláson Gimesi Ágnes bírónő ismertette a korábbi vádiratokat, az első fokú ítéletet és az azt hatályon kívül helyező végzést. Pénteken az ügyész várhatóan egy újabb vádiratot nyújt be Kulcsár Attila ellen, amelyben a volt brókert azzal vádolják, hogy elsikkasztotta egy házaspár 120 millió forintját. Sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy Kulcsár Attila is vallomást tesz pénteken. Mint ismert, Kulcsár, aki annak idején napokon át tartó vallomás-sorozattal segítette az ügyészséget, a Fővárosi Bíróságon lezajlott első fokú perben érdemi vallomást már nem tett.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!