Magyarország

2010.12.08. 16:47

Kétszemélyes Cessna zuhant le Tökölnél - meghalt a pilóta

<p>Meghalt a pilótája annak a sportrepülőgépnek, ami szerdán délután zuhant le Tököl és Halásztelek között. A kétszemélyes Cessna 152-es Tökölről szállt fel, fedélzetén csak a pilóta volt. Egyelőre nem tudni, miért zuhant le a gép.</p>

Petróczi Tímea, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy a balesetben egy ember halt meg. A gépben még 60 liter üzemanyag volt, az üzemanyag tartály nem sérült meg, tűz nem keletkezett. Az irányítótorony tájékoztatása szerint a gép leszálláshoz készült, mikor a baleset megtörtént.

Bajkó Erika, a Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) szóvivője megerősítette: A KBSZ-hez érkezett bejelentés szerint baleset ért egy Cessna 152-es típusú, kétszemélyes repülőgépet Halásztelek közelében. A KBSZ-hez érkezett bejelentés szerint a repülőgép Tökölről szállt fel, fedélzetén csak a pilóta volt.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!