Magyarország

2010.11.11. 18:10

Utasokkal tömött autóbuszba ütközött egy teherautó

<p>Hatan sérültek meg könnyebben, amikor egy Baja és Sükösd között közlekedő helyközi autóbuszba hátulról nekiütközött egy teherautó délután kettőkor a Bács-Kiskun megyei Érsekcsanádon.</p>

Az utasokkal tömött buszon legalább negyvenen utaztak, amikor a település központjában a megállóba akart beállni a lassító autóbusz. A mögötte haladó teherautó sofőrje későn vette észre a lassító autóbuszt és hátulról beleütközött. A buszon többen elestek, közülük szerencsére csak hatan sérültek meg, ők is csak könnyebben - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrségi szóvivő elmondta: a teherautót vezető 31 éves férfi nem ivott, valószínűleg későn vette észre a lassító autóbuszt vagy nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó járműtől, ezért történhetett a baleset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!