Magyarország

2010.11.22. 15:20

MSZP: Összevissza, koncepciótlanul cselekszik a kormány

<p>A kormány kapkod, és egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tesz - mondta hétfői sajtótájékoztatóján az MSZP szóvivője. Török Zsolt szerint a kormányszóvivői tájékoztatók csak szórakoztató funkciót töltenek be, míg a tájékoztatásét nem.</p>

A kormány egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tesz a nők nyugdíjba vonulását érintő változások ügyében - mondta hétfőn Török Zsolt. Az MSZP szóvivője szerint nem lehet tudni, hogy 40 éves életkor, vagy 40 év munkaviszony után vonulhatnak nyugdíjba a hölgyek. A szocialisták hiányolják a kormányzati tájékoztatást a Nemzeti Eszközkezelő létrehozásáról, amely a nehéz helyzetbe került devizahitelesek támogatását szolgálná.

Az MSZP kifogásolja azt a kormányzati magatartást is, amellyel a Költségvetési Tanácsot (KT) a költségvetés jelentős megvonásával bünteti a kritikák miatt. A KT jövőre 850 millió helyett csak 5 millió forint támogatást kap - mondta Török Zsolt. Az MSZP szóvivője szerint jövőre a lakosság kétharmadának 10 százalékkal többet kell fizetnie a gázért.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!