Magyarország

2010.11.27. 11:35

Két gyalogost is halálra gázoltak Nagykanizsán

<p>Két halálos közlekedési baleset is történt pénteken Nagyknaizsán a kora esti órákban. Mindkét esetben gyalogost ütöttek el - közölte szombaton a Független Hírügynökséggel Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőse.</p>

Az egyik baleset a 7-es számú főúton történt a város határában. Nagykanizsa felől Nagyrécse irányába haladt egy férfi személyautójával, amikor elütött egy férfit, aki át akart menni az úton. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

Majdnem egy időben ezzel Nagykanizsán a Teleki utcán haladt egy férfi autójával. Egy gyalogátkelőhöz érve nem biztosított elsőbbséget egy férfinak és elütötte. Az áldozatot kórházba szállították, de súlyos sebesülései miatt életét vesztette.

A balesetek körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja, közölte Salamon Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!