Magyarország

2010.11.15. 14:25

Gyurcsány Ferenc megvárja kérdésével Orbán Viktort

<p>Ezen a héten sem tette fel kérdését Gyurcsány Ferenc volt kormányfő a miniszterelnöknek az azonnali kérdések és válaszok órájában hétfőn a parlamentben.</p>

Orbán Viktor halaszhatatlan közfeladat ellátására hivatkozva Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettest jelölte ki válaszadásra, de az ő személyét Gyurcsány Ferenc nem fogadta el.

Gyurcsány Ferenc múlt hétfőn akart először kérdést feltenni Orbán Viktorban az azonnali kérdések és válaszok órájában "Miért fél miniszterelnök úr?" címmel. Orbán Viktor akkor Bukarestben tárgyalt, így nem volt jelen az Országgyűlésben, a volt miniszterelnök pedig nem fogadta el a válaszadásra kijelölt Navracsics Tibort.

Ugyanez történt ezen a hétfőn is: Gyurcsány Ferenc nem fogadta el, hogy Navracsics Tibor válaszoljon. Úgy fogalmazott, hogy megvárják a jövő hetet, amíg a miniszterelnök "leküzdi a félelmét". A kérdés tartalma továbbra sem ismert.

Az MSZP-s Simon Gábor is azonnali kérdést akart feltenni a miniszterelnöknek hétfőn "A kormány mindent visz?! II." címmel, de ő sem fogadta el a válaszadásra kijelölt Navracsics Tibort. Ő is azt mondta, hogy megvárja a jövő hetet.

A kormányfőnek a szabály szerint a harmadik alkalommal már személyesen kell válaszolnia az őt kérdező képviselőknek.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!