Magyarország

2010.11.30. 19:48

Evett-ivott, de nem fizetett

<p>Szabálysértési őrizetbe vettek a rendőrök egy perui-magyar férfit, aki a hétvégén egy Fejér megyei, adonyi motelben vett ki szobát, két napig evett-ivott, majd fizetés nélkül távozott. A férfit csütörtökön már bíróság elé is állítják a tervek szerint.</p>

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság keddi tájékoztatása szerint a 39 éves férfi szombaton összeveszett a barátnőjével, ezért összepakolt, és kivett egy szobát Adony külső részén, egy motelben, a 6-os út mentén. Két napig evett-ivott, majd mikor távozott volna, kiderült, hogy nem tudja kiegyenlíteni a 12 ezer forintos számlát. Azt mondta, bemegy Adonyba, hogy pénzt vegyen fel a bankautomatából.

A motelban ezután nem látták többet, csak olyan hírt kaptak felőle, hogy a 6-os út mentén látták stoppolni, Ercsinél. Ekkor a motelből értesítették a rendőröket, akik végül Iváncsán fogták el. "Csalással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés" miatt szabálysértési őrizetbe vették. Bírósági tárgyalását csütörtökre tűzték ki.
- Független Hírügynöksé g-

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!