Magyarország

2010.09.20. 15:39

Vasárnapig még keresik az épülő szolnoki hídról a Tiszába esett munkást

<p>Továbbra is keresik a Tiszában azt a férfit, aki még pénteken esett bele a folyóba az épülő szolnoki Tiszavirág hídról.A rendőrség hétfői tájékoztatása szerint ha vasárnapig nem találják meg, akkor felfüggesztik a kutatást.</p>

Pénteken délután zuhant bele egy lakatos munkákat végző férfi a Tiszába az épülő szolnoki Tiszavirág hídról. A rendőrség tájékoztatása szerint a 49 éves nyírbéltelki munkás a cölöpöket erősítette, amikor lezuhant, és azonnal elmerült a vízben, mentőmellény nem volt rajta.
A rendőrség azonnal megkezdte a keresést, de nem jártak eredménnyel. A vízirendészet szakemberein kívül a szolnoki Életjel Mentőkutyás Kutatóegység is bekapcsolódott a munkába, ők még szerdáig, a vízirendészek vasárnapig folytatják a folyó átvizsgálását, közölte Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Közben a rendőrség eljárást indított, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt ismeretlen tettes ellen.
- Független Hírügynökség -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!