Magyarország

2010.09.20. 13:34

Papcsák nem kommentálja a vele kapcsolatos híreket

<p>"Nem kommentálom a személyemmel kapcsolatos szánalmas sajtóbéli próbálkozásokat." Így reagált Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos hétfőn azokra a sajtóhírekre, miszerint az elmúlt ciklusban egy fővárosi kórház felügyelőbizottsági tagjaként bruttó 4,5 millió forintot vett fel, érdemi munkavégzés nélkül.</p>

A Népszava írt arról hétfői számában, hogy Papcsák Ferenc 4 éve tagja a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház tulajdonosi felügyelőbizottságának, ám a jelenléti ívek alapján 2009 óta egyszer sem vett részt az ülésein. A felügyelőbizottság több tagja szerint Papcsák 2006 óta egyetlen ülésen sem jelent meg. Az elszámoltatási kormánybiztos az elmúlt ciklusban bruttó 4,5 millió forintot vett fel, érdemi munkavégzés nélkül.

Az ügy kapcsán az MSZP szóvivője lemondásra szólította fel Papcsák Ferencet, aki azonban nem kommentálta ezt a felvetést sem.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!