Magyarország

2010.09.30. 17:14

Ököllel verte osztálytársait egy dombóvári általános iskolás

<p>Hónapokon át zsarolta, fenyegette és ütötte általános iskolai osztálytársait egy dombóvári iskolás. Az első eset még 2009 decemberében történt, a 14 éves fiú azóta rendszeresen követelt pénzt és cigarettát áldozataiktól. A gyerek ellen végül szeptemberben rendőrségi eljárás indult, de egyelőre az intézmény tanulója maradt.</p>

Több bántalmazott tanuló az iskola gyermekvédelmi felelősét kereste meg, amikor már nem bírták tovább az állandó zaklatást. Kiderült, hogy az elmúlt hónapokban több gyereket is rettegésben tartott a fiatal bűnöző, de sokan most sem hajlandóak beszélni a történtekről, mert félnek a megtorlástól.

Kitanics Zsuzsanna, a dombóvári rendőrség sajtóreferense a Független Hírügynökségnek elmondta: van egy konkrét eset, amelynek több gyerek is szemtanúja volt: a fiú megjelent az osztályteremben, megkérdezte, hogy hozták-e neki a pénzt, amelyről előző nap szó volt. A nemleges válasz után ököllel és tenyérrel is megütötte társát, de olyan is előfordult, hogy megrúgta áldozatait.
- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!