Magyarország

2010.09.10. 15:20

Az MSZP ÁSZ-megrendeléseket gyanít

<p>Az MSZP reméli, hogy a Fidesz kampánynyitója nem egy kihelyezett ÁSZ-ügyfélszolgálat lesz, amelyen a kormánypárti jelöltek leadhatják politikai célú megrendeléseiket.</p>

Török Zsolt, a párt szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: a szocialista párt minden  jelöltet megvéd az igaztalan rágalmazásoktól, és elvárja, hogy a Fidesz a kampány hátralévő részében "fogja vissza a független állami intézményekbe ültetett ölebeit".

Török Zsolt szerint erős a gyanú, hogy a Fidesz kampánynyitó rendezvénye csak arra jó, hogy a kormánypárti jelöltek "leadhassák megrendeléseiket" a Domokos László által vezetett Állami Számvevőszéknek. Hozzátette: az MSZP reméli, hogy ilyenről nincs szó, és Kósa Lajos megválaszolja azt is, hogy miért igyekeznek helyi esetnek beállítani, hogy a fideszes jelöltek ellenfeleiket és családtagjaikat a legkülönbözőbb módon fenyegetik. A szóvivő arra is választ vár, hogy miért nem kezdeményeztek átfogó vizsgálatot a héten nyilvánosságra került kónyi ügyben.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!