Magyarország

2010.08.15. 08:55

Last minute-re nem érdemes várni - Vasárnapi Hírek

<p>Csalódnia kell annak, aki arra számítva nem utazott nyaralni, hogy majd az utolsó pillanatban olcsó last minute utak között válogathat: az árak már nem csökkennek, csak a kínálat szűkül.</p>

Az emberek ugyanis a válság ellenére sem akartak lemondani az utazás öröméről, ráadásul Magyarországon már hetekkel előre is lehet "az utolsó pillanatban", az eredeti árnál olcsóbban foglalni - írja a Vasárnapi Hírek.

Az egyik nagy utazási iroda vezetője szerint a fiatalok körében egyre népszerűbb az "ultra last minute" is, amikor utazás előtt 48 órával választják ki a nekik tetsző ajánlatot. A rugalmasságért cserébe általában 5-25 százalékos kedvezményre vagy a reptéri illeték elengedésére lehet számítani. Sokáig azonban nem érdemes halogatni a döntést, mert a legtöbb cég már kiadta ajánlatait az augusztus végéig induló utakra, és nem terveznek további árengedményeket - írja a lap.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!