Magyarország

2010.07.27. 15:41

Országos kérdőív-kampányt indít az LMP

<p>Országos kérdőív-kampányt indít a Lehet Más a Politika (LMP), amellyel lehetőséget kíván adni az embereknek arra, hogy elmondhassák véleményüket az őket foglalkoztató helyi ügyekkel kapcsolatban.</p>

A párt aktivistái az elkövetkező időszakban az összes megyei jogú város, illetve lehetőség szerint számos más település közterein megjelennek majd, hogy feltérképezzék az embereket nyomasztó problémákat. A visszatérő gondok lehetséges megoldása a párt önkormányzati programjába is beépül majd - mondta kedden, sajtótájékoztatón Jávor Benedek, az LMP  főpolgármester-jelöltje.

Az LMP "Miénk itt a tér" című, korábban indított nagy sikerű kampányát teszi most országossá. A kérdőív az utcai aktivisták mellett a párt helyi szervezeteinél és internetes oldalán is megtalálható. Egyebek mellett a korrupció, az autós közlekedés, a kerékpárutak, a tömegközlekedés, a közbiztonság, valamint a közszolgáltatások helyzete kapcsán várnak hozzászólásokat az emberektől.

Az LMP számára fontos az állampolgárok részvétele az országos illetve helyi politikában, az általuk kiemelt ügyeknek igazi képviseletet szeretne. Így például a budapestiek elképzelési az LMP fővárosi programjába is beépülnek majd - mondta Jávor Benedek.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!