Magyarország

2010.07.17. 18:05

Lövések és tömegverekedés Kőbányán

<p>Lövések is dördültek, mikor szombaton kora délután öt ember összeverekedett Kőbányán a Szövőszék utcában.</p>

A Független Hírügynökség információi szerint a verekedők közül valaki gázpisztollyal több lövést is leadott, egy ember pedig karon szúrtak. A rendőrség annyit megerősített, hogy valóban történt egy vitát követően verekedés a X. kerületben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán arról tájékoztatott, hogy délután két óra körül a X. kerületi Szövőszék utcában egy három és egy két főből álló társaság - feltehetően korábbi vita miatt - összeszólalkozott, majd verekedni kezdett. A szemtanúk ekkor hívták a rendőrséget.

A kőbányai járőrök már nem találtak senkit a helyszínen, a tanúk meghallgatása után azonban eljutottak a kisebb, két emberből álló társasághoz. Egyiküket elő is állították, a másikat - könnyebb sérülései miatt - kórházba kellett vinni.

Az ügyben résztvevő további három embert még keresik. Megkezdték az eset előzményeinek vizsgálatát és a pontos körülmények tisztázását. A rendőrség csoportos garázdaság miatt indított eljárást az ügyben.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!