Magyarország

2010.07.17. 13:00

Késelések éjszakája - gyors elfogások

<p>Két alkalommal is késeléshez kellett vonulniuk a rendőröknek szombatra virradó éjjel Budapesten. A járőrök gyorsaságának köszönhetően mindkét alkalommal sikerült elfogni a támadókat.</p>

Az Almássy téren egy család tagjai a közeli éjjel-nappali közértben vásároltak, majd a parkon akartak átmenni, mikor megtámadták őket. A család egyik férfi tagjába kötött bele egy férfi, aki aztán le is szúrta. A sérültet életveszélyes állapotban vitték kórházba. A felesége azonban jó személyleírást adott a kiérkező rendőröknek, akik nem messze hamarosan el is fogták az egyik támadót, akit ráadásul már a térfigyelő kamerák felvételeiről jól ismertek.

A Népligetben hajléktalanokat támadtak meg. A sátrukban fekvő párt egy korábbi haragosuk -szintén fedél nélkül élő - látogatta meg. A sátron keresztül, kívülről először ütni kezdte az alvókat, majd a ponyván keresztül többször be is szúrt a sátorba. A bent lévők könnyebben sérültek meg. A rendőrök ez alkalommal is gyorsan a helyszínen voltak és néhány perc alatt elfogták a támadót, akinek mint kiderült társa is volt, de ő is rendőrkézre került - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!