Magyarország

2010.07.07. 15:00

Feloszlatták a csornai Fidesz szervezetet

<p>Feloszlatta a Fidesz Országos Választmánya a párt csornai szervezetét. Az indoklás szerint azért, mert az utóbbi időben a csoporton belüli véleménykülönbségek veszélyeztették a hatékony munkát.</p>

A 120 tagú csornai szervezet az utóbbi időben két táborra oszlott, a köztük lévő ellentét pedig az utóbbi két évben már olyannyira elmérgesedett, hogy félő volt, a jövőben teljesen ellehetetleníti a munkát - mondta a Független Hírügynökségnek Gyopáros Alpár a térség választókerületi elnöke.

A szabály szerint a feloszlatásról szóló határozat kézhezvétele után 15 napig az illetékesek újra kérhetik felvételüket. Minden egyes esetben Gyopáros Alpár választókerületi elnök dönti el, hogy támogatja- e az adott jelentkező felvételét a csoportba vagy sem, és ezzel a véleménnyel továbbküldi a jelentkezést az országos választmánynak, amely meghozza a végső döntést.

A feloszlatásról szóló határozatokat hétfőn postázták, a Független Hírügynökség úgy tudja, hogy éppen ezért az érintettek többsége még nem kapta meg azt. Ennek ellenére már így is többen jelezték a választókerületi elnöknek, hogy továbbra is a Fideszben kívánnak dolgozni.

- Független Hírügynökség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!