Magyarország

2010.06.24. 15:40

Árvízkárosult gyerekek a balatonőszödi kormányüdülőben

<p>Árvízkárosult gyerekek vehetik birtokba péntektől a balatonőszödi kormányüdülőt: egészen augusztus végéig, kilenc turnusban nyaralhatnak majd ott.</p>

Az első csoportot Révész Máriusz országgyűlési képviselő köszönti. A miniszterelnök sajtóstábja egyelőre nem árulta el, hogy honnan és összesen mennyi gyereket fognak fogadni a Balatonparti-üdülőben, ezeket pénteken jelenti majd be Révész Máriusz.

A Népszabadság a napokban írt arról, hogy bár hivatalos döntés még nincs róla, de a második Orbán-kormány nemigen használja majd a balatonőszödi kormányüdülőt. A kabinet már a 29 pontos akcióterv kidolgozására is Lovasberénybe utazott. Soltész Miklós szociális államtitkár korábban úgy fogalmazott: nem lenne jó ott kormányüléseket tartani, mert az üdülő "a hazugság szimbólumává vált Gyurcsány Ferenc beszéde miatt." Egyébként az üdülő egy részének Gyurcsány Ferenc a tulajdonosa 2008 vége óta.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!