Magyarország

2010.05.17. 15:25

VIHAR - Elmosta az eső a tanítást Nágocson

<p>Elmaradt a tanítás hétfőn a nágocsi iskolában, mivel nincs sem elektromos áram, sem fűtés a beázott épületben - mondta el a Független Hírügynökségnek Pál Imréné, Nágocs polgármestere.</p>

A vihar több hatalmas fát is kicsavart az épületet övező kastélyparkban, ezért sem engedték a közelbe a diákokat. A tető beázása miatt a villamos vezetékek és a falak is nedvesek lettek, ezért még kedden sem lesz tanítás az épületben. A 72 iskolás várhatóan a tanév végén, a vakáció kárára pótolja be az elmaradt tanítási napokat.

Az iskola melletti anyaotthont egy fenyőfa veszélyeztette, de a kaposvári tűzoltók gyors munkájának köszönhetően nem kellett senkinek sem elhagynia az épületet, csupán annak másik szárnyába kellett ideiglenesen átköltöznie néhány kisgyermekes édesanyának.

Hasonló volt a helyzet egy családi háznál is, amelyet szintén egy kidöntött fenyőfa veszélyeztetett, de végül a négygyermekes családnak sem kellett elhagynia otthonát.

- Független Hírügynökség -

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!