Magyarország

2010.05.22. 14:19

Molotov-koktélokkal támadtak egy hatvani házra

<p>Hatvan - Több, benzinnel töltött és meggyújtott palackot - Molotov-koktélt - dobtak ismeretlenek egy családi házra Hatvanban, szombaton hajnalban.</p>

A támadásban senki nem sérült meg és a házban is csak kisebb kár keletkezett. A rendőrség egyelőre vizsgálja a támadás lehetséges okait.

Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, a rendőröket a ház egyik lakója hívta ki a hajnali órákban. Az első bejelentés lakástűzről érkezett, de a rendőrök és a tűzoltók megállapították, hogy a házra valakik több, benzinnel töltött palackot dobtak. A házban nem sérült meg senki, mert a zajokat hallva felébredtek és elhagyták az épületet.

A tüzet eloltották a tűzoltók, így a házban csak a tetőn keletkezett kisebb kár. A rendőrség közveszély-okozás miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen. Egyelőre nem tudni a támadás okát, a rendőrség vizsgálja, volt-e haragosa, tartozása a családnak, de vizsgálják a rasszista jellegű támadás lehetőségét is.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!