Magyarország

2010.05.01. 14:41

Mesterházy: Tovább kell adni a stafétabotot!

<p>Sok új arcra és fiatalra van szüksége az MSZP-nek - mondta az MSZP városligeti majálisán a párt frakcióvezetõje. Mesterházy Attila szerint át kell adni a stafétabotot.</p>

A politikus hozzátette: konstruktív ellenzéke lesznek a kormánypártnak, de egyben alternatívát is kell nyújtaniuk a választóknak.
Az MSZP-nek az a felelõssége, hogy felerõsítse a munkavállalók hangját - mondta szombaton Mesterházy Attila. A párt frakcióvezetõje hangsúlyozta: miközben a Fidesz a bankárokkal kötött szövetséget, addig a szocialisták az MSZOSZ-nek ajánlottak partnerséget.. A politikus szerint ugyanis nem a spekulánsok, hanem a munkavállalók építik az országot.

Mesterházy Attila szerint a polgárok erõs üzenetet küldtek a szocialistáknak a választásokon, ám az elpártolt szavazók bizalmát vissza kell és vissza is fogják szerezni. A politikus szerint ehhez sok mindent meg kell változtatniuk a szocialistáknak. Elsõ feladatnak az objektív, széleskörû konzultációt nevezte, amelynek célja az elmúlt évek hibáinak és eredményeinek elemzése. Mesterházy Attila úgy fogalmazott, hogy kíváncsi elvtársai és barátai véleményére. A párt frakcióvezetõje hangsúlyozta: egy nyitott, demokratikus, nemzeti, karakteresen baloldali néppártot szeretne építeni.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!