Magyarország

2010.05.01. 11:26

Gázolt a vonat Isaszegen - mentõhelikopter vitte el a sérültet

<p>Vonat gázolt el egy fiatal nõt szombat délelõtt Isaszegen. Valószínûleg megijedhetett a szerelvény dudálásától, azért esett a sínek közé. A sérültet súlyos állapotban, mentõhelikopter szállította kórházba.</p>

A nõ egy babakocsival várakozott a peronon, a kicsinek nem lett baja.
A 30 éves nõ Isaszeg vasútállomáson, a peronon várakozott, amikor a baleset történt. A Budapestrõl Miskolc felé tartó Intercity dudált egyet, feltehetõen ettõl megijedt, így került a sínek közé. A nõ egy babakocsival állt az állomáson, de a kicsinek nem esett baja, õt egy velük lévõ hozzátartozó vitte magával. A sérültért mentõhelikopter érkezett és súlyos sérülésekkel egy budapesti kórházba szállította õt.

A történtek miatt az érintett Intercity a helyszínelés idejére - körülbelül háromnegyed 12-ig - az állomáson vesztegel. A többi arra érkezõ szerelvény forgalmát nem érinti a baleset, egy másik sínen ugyanis engedni tudják a vonatokat - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Beluzsráné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!