Magyarország

2010.05.05. 17:12

Emberrablókat fogtak el a rendőrök egy pécsi benzinkúton

<p>Emberrablókat fogtak el a rendőrök egy pécsi benzinkúton kedden - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán.</p>

A gyanú szerint a két férfi tavaly szeptemberben Pécsváradon egy gyámság alatt álló 57 éves férfit az autójukba tuszkolt, és azóta fogva tartották és dolgoztatták.


Azon buktak meg, hogy felajánlották az egykori gyámnak, hogy 300.000 forint fejében visszaadják a férfit. Az üzlet megkötésekor tizenöt civil ruhás nyomozó és kommandós várt a rablókra, akiket pillanatok alatt elfogtak.

Az áldozatot pszichológus jelentétében hallgatták ki a nyomozók. A vallomása, és más tanúk elmondása alapján a két emberrablót őrizetbe vették. Mindketten harmincévesek, munkanélküliek, korábban nem voltak büntetve, egyikük analfabéta. Ellenük emberrablás gyanúja miatt indult büntetőeljárás, az előzetes letartóztatásukról napokon belül dönt a bíróság.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!