Magyarország

2010.04.21. 16:21

Villanyoszlop állította meg az ittas ámokfutót

<p>Villanyoszlopnak hajtott egy rendõrök elõl menekülõ férfi kedden este Balatonfûzfõn. A baleset elõtt a férfi több közlekedési táblát is kidöntött, késõbb kiderült, hogy a gyógykezelés alatt álló sofõr alkoholt ivott mielõtt kocsiba ült.</p>

Családi veszekedéshez hívták a rendõröket kedden este egy balatonfûzfõi házhoz. A bejelentést tevõ feleség elmondta, hogy gyógykezelés alatt álló, részeg férje bántalmazta. Mire a rendõr a helyszínre érkezett az ittas férfi megnyugodott, és mivel intézkedésre nem volt ok, a rendõr távozott. Fél órával késõbb újabb bejelentés érkezett a családtól a rendõrségre, hogy a férfi autóval elment otthonról.

A férfit járõrök kezdték keresni és meg is találták egy körforgalomban, ahol több jelzõtáblát is kidöntött. A rendõrök próbálták megállítani, de az ittas férfi ahelyett, hogy megállt volna, gázt adott és menekülni próbált a szirénázó rendõrautók elõl. Végül egy villanyoszlopnak csapódva állt meg - tájékoztatott Frankó Marianna a Veszprém Megyei Rendõr- fõkapitányság sajtószóvivõje.

A rendõr és segítségére sietõ szolgálaton kívüli kollégája kiemelték az összetört autóból a férfit, akit könnyû sérülései miatt a veszprémi kórházba szállítottak.

Autóját a rendõrség lefoglalta és elszállíttatta. Az 55 éves balatonfûzfõi férfinek ittas vezetésért kell felelnie.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!