Magyarország

2010.03.06. 13:45

Lopott videóval kampányol a Fidesz? - Videó!

<p>A Fidesz támadásba kezdett az MSZP ellen a legnagyobb közösségi portálon: az elmúlt két napban két videót is feltettek, amelyben a szocialistákat próbálják nevetségessé tenni.</p>

Az egyik videó Sub Bass Monster átszerkesztett klipje, a szöveg és a zene az változatlan, a képeket viszont néhol kicserélték. A rapper a STOP.hu portáltól értesült arról, hogy a videó a Fidesz-kampány része lett, és egyáltalán nem ért egyet azzal, hogy a megkérdezése nélkül használták fel.


A napokban a Fidesz csoport két videót is beemelt a Youtube-ról, közülük az MSZP kampányfilm című klip különösen érdekes. A videó alapja Sub Bass Monster Mázli című dala, amely röviden arról szól, hogy "ebben az országban minden ellopható, megúszható, és mindenki lenyúlható" - íjr a Stop.hu.

A készítők a klipet úgy alakították át, hogy az eredeti felvételek helyére Bajnai Gordont, Draskovics Tibort, Gyurcsány Ferencet, Lendvait Ildikót vagy épp Medgyessy Pétert vágták be. Csak egy példa: amikor Sub Bass Monster azt rappeli, hogy "egy kapzsi hapsi, meg egy meg nem értett sértett, kit a lopás kísértett így először lépett", akkor az eredeti klipben látható bácsi helyett a tavaly lemondott kormányfő tűnik fel.

A videó nem új, már hónapok óta fent van a videómegosztón, a Fidesz azonban most saját kampánycéljaihoz használja fel, ugyanis a Facebookon terjeszti azt.

 Nézze meg a szóban forgó videót >>>

Hogy mit mondott a rapper, mikor kierült a lopás az kiderül az eredeti oldalon >>>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!