Magyarország

2010.02.03. 11:52

Szabadsága terhére van távol a házi õrizetes Antal Attila

<p>Gazdasági helyettese helyettesíti a Vértes Volán vezérigazgatóját, a BKV-ügyben meggyanúsított és házi õrizetbe helyezetett Antal Attilát - errõl tájékoztatta a Magyar Nemzeti Vagyonkezelõ vezérigazgatója szerdán a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanácsot.</p>

A Vértes Volán vezérigazgatója - saját kérésére - múlt péntek, a házi õrizet kezdete óta szabadságát tölti, éves kerete terhére, ami 38 munkanap - írta közleményében az MNV.

A Vértes Volán igazgatóságának elnöke a szabadság kivételét engedélyezte Antal Attilának. A helyettesítés megoldott, a mindennapi mûködés irányítását továbbra is a szakterületi vezetõk végzik, tehát erre az idõszakra a társaság zökkenõmentes mûködése biztosított az MNV közlése szerint. Bár a tulajdonos MNV egyelõre látja úgy, hogy be kéne avatkoznia, megjegyzi, hogy - figyelemmel a Vértes Volán érdekeire - "adott helyzetben áttekinti a követendõ felelõs tulajdonosi magatartás lehetõségeit".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!