Magyarország

2010.02.17. 11:44

Lopják az MSZP és az MDF ajánlószelvényeit

<p>Illetéktelenek gyûjtenek ajánlószelvényeket az MSZP és az MDF nevében, Fejér megyében. Ki is töltik azokat, ám nem jut el a pártokhoz.</p>

A két megyei szervezet arra hívja fel a figyelmet, hogy a szimpatizánsok csak azoknak adják oda az ajánlószelvényeiket, akik igazolni tudják, hogy jogosultak a gyûjtésre.

A móri, a Székesfehérvár és környéki, valamint a bicskei választókerületbõl érkeztek bejelentések, hogy az MSZP nevében nem a párthoz tartozók vitték el az ajánlószelvényeket. Ezeket aztán megsemmisítik, és nem jut el hozzájuk - mondta a Független Hírügynökségnek Horváth András, az MSZP Fejér megyei elnöke.

Az MDF nevében is több helyen vitték már el illetéktelenek az ajánlószelvényeket. Ez nem szól másról, csak, hogy ne tudják a szükséges ajánlásokat összegyûjteni- mondta el Viniczai Tibor, az MDF országos alelnöke.

Mindkét párt arra hívja fel a figyelmet, hogy az emberek csak azoknak adják oda az ajánlószelvényeiket, akik igazolni tudják, hogy jogosultak arra. Az MSZP-nek gyûjtõk a Magyar Szocialista Párt által kiadott sorszámozott igazolvánnyal rendelkeznek, az MDF gyûjtõinél pedig pecséttel ellátott igazolás van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!