Magyarország

2010.02.08. 13:52

Február 20-án indul az MSZP kampánya

<p>Az MSZP február 20-án tartja kampánynyitóját - mondta hétfõn a szocialista frakció évadnyitó ülése után a kormánypárt frakcióigazgatója. Tóbiás József hozzátette: az MSZP vitanapot kezdeményez a parlamentben az ország jelenlegi helyzetérõl. A hétfõi ülésen sem személyi kérdésekrõl, sem fõvárosi ügyekrõl nem tárgyaltak.</p>

Az Országgyûlés februárban elsõsorban az államfõ által korábban visszaküldött törvényekrõl, illetve az õsszel le nem zárt jogszabályokról fog dönteni - mondta az MSZP hétfõi frakcióülése után Tóbiás József. A párt frakcióigazgatója hozzátette: várhatóan döntenek a Budapestre tervezett olimpia támogatásáról, de a szocialisták a kampányfinanszírozás kérdését is napirendre szeretnék venni.

A hétfõi frakcióülésen értékelték a kampány eddigi szakaszát, valamint a további teendõkrõl is vitatkoztak. Az MSZP Merre tovább Magyarország címmel készít vitaanyagot, amely a választási program alapjául szolgál majd. Az MSZP vitanapot szeretne rendezni a parlamentben, amelybõl kiderülne, hogy valóban "romba dõlt-e az ország" az elmúlt 8 évben - tette hozzá Tóbiás József..

A frakcióigazgató tájékoztatása szerint sem személyi kérdések, sem a fõvárosban, elsõsorban a BKV-kapcsán kialakult helyzetrõl nem esett szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!