Magyarország

2010.02.04. 12:17

Este lesz a Chris Rea koncert

<p>Chris Rea meglepõen szerény "figura", semmilyen különleges kérésre nem volt - mondta a Független Hírügynökségnek Szabó Tamás, a csütörtöki koncertet szervezõ cég munkatársa.</p>

Hozzátette, hogy este fél nyolckor kezdõdik a buli a Papp László Budapest Sportarénában. Elõször Paul Casey szórakoztatja a közönséget,
Chris Rea pedig várhatóan fél kilenckor áll majd színpadra.Chris Rea Still So Far To Go elnevezésû turnéja során lép fel csütörtökön Magyarországon, de régi dalokat is elõad majd a félig ír, félig olasz származású énekes. Fél nyolckor kezdõdik a koncert, elõször Paul Casey gondoskodik a jó hangulatról, Chris Rea pedig fél kilenc körül áll majd színpadra- mondta Szabó Tamás. A rajongók kétórás koncertre számíthatnak- tette hozzá.

A több mint 30 millió eladott lemezzel büszkélkedõ Chris Rea már többször fellépett Budapesten, legutóbb 2008 tavaszán adott koncertet, szintén a Sportarénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!