Magyarország

2010.02.20. 05:59

A fõvárosi botrány kinõheti a BKV-t - Népszabadság

<p>A BKV-hoz hasonló "csontvázak" a Fõvárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nél és a gyógyfürdõcégeknél eshetnek ki legközelebb a szekrénybõl - értesült különbözõ forrásokból a Népszabadság.</p>

 A lap szerint a közterület-fenntartónál a belsõ szállítmányozás kiszervezésére kiírt tender lehet aggályos: a nyertes cég százmilliósra becsült eszközparkot kap a vállalattól, de ennek ellenértékét ráér több mint négy év alatt visszafizetni úgy, hogy a törlesztõrészletnél jóval magasabb összegû rendelkezésre állási díjban részesülne.

A fõvárosi gyógyfürdõcégeknél már nyomoz a rendõrség, a városházi Fidesz-frakció tett feljelentést korábban, két ügyben. Az ellenzék szerint a gyógyfürdõk beléptetõrendszerére kiírt pályázatnál már az elején tudható volt, ki nyeri azt, emellett aggályosnak tartják a Rác fürdõ felújítását, itt úgy látják, hogy felmerülhet akár a hûtlen kezelés gyanúja is - olvasható a cikkben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!