Magyarország

2010.02.01. 12:12

450 ezer kívánságból állt össze a Pannónia Fesztivál

<p>Kilencvenezren voksoltak a Pannónia Fesztivál lehetséges fellépõire a vasárnap lezárult szavazáson. Összesen 450 ezer kívánság érkezett- tájékoztatták a Független Hírügynökséget a szervezõk.</p>

Már biztos, hogy a 30Y, Demjén Ferenc és a Tankcsapda fellép május 20-a és 23-a között a Várpalota melletti Cseri-parkerdõben. A Pannónia Fesztivál szervezõi az utóbbi hetekben arra buzdították az embereket, hogy szavazzanak arra az öt magyar zenekarra, amelyet látni szeretnének a rendezvényen. Vasárnapig lehetett voksolni: 90 ezren csaknem 450 ezer kívánságot küldtek be. A legtöbben a Tankcsapdát, a Quimby-t, a Kispál és a borzot, a 30Y-t és a Subscribe-ot szeretnék meghallgatni.

Az már biztos, hogy Lukács László és Beck Zoli csapata ott lesz, de az Akela, az Effeta, a Vad Fruttik és Demjén Ferenc is fellép majd.. A többi zenekarral a következõ napokon egyeztetnek - közölték a szervezõk.

A fesztivált május 20-a és 23-a között rendezik meg a Várpalota melletti Cseri-parkerdõben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!