Magyarország

2008.12.09. 16:46

Más bőrbetegséget állapítottak meg a csengersimai leprásnál

<p>Csengersima - A trichilemma cysta tüneteit mutatták ki a Szent László Kórházban.</p>

Elvégezték a speciális szakambulanciai vizsgálatokat azon a román nőn, aki vasárnap délután a csengersimai éjjel-nappalinál azt állította magáról, hogy leprás. Információink szerint a fővárosi Szent László kórház hepatológiai és neephrológiai ambulanciáján dr. Szlávik János vezető főorvos koordinálásával cselekedtek hétfőn. Kedden hivatalosan senki sem vállalta fel a kórházban, hogy elmondja: mire jutottak valójában. Név nélkül közölték, hogy a „trichilemma cysta” bőrbetegség tüneteit mutatták ki a feltűnően sebes arca nőn, tehát cáfolták az állítását.

A rejtélyes történet különös mellékzöngéje: a csengeri televízió munkatársai a helyszínen szerettek volna megszólítani egy szemtanút. Az egyik csengersimai italboltban találtak is vállalkozó szellemű személyt, aki végül nyilatkozat helyett pillangókést kapott elő, azzal hadonászott. Sikerült együttes erővel lecsillapítani az illetőt. A lepragyanú megdőlt, megnyugodhatnak a boltosok, ám a furcsaságok nem értek véget a határ mentén...

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!