Magyarország

2008.11.14. 16:58

Rendőröknek kínálták fel magukat, őrizetbe kerültek

<p>Civil ruhás rendőröknek is felajánlották szolgáltatásaikat azok az örömlányok, akiket pénteken állítottak elő a 8-as főút mellől. Őrizetbe vették őket és szabálysértési eljárás indult ellenük.</p>

A két örömlány a 8-as főút mentén, Ajka és Veszprém között kínálta szexuális szolgáltatásait. Pechjükre azonban két civil ruhás rendőrt is megkörnyékeztek, akik egyéb munkavégzés közben figyeltek fel az út mentén tevékenykedő örömlányokra. A rendőrök nem éltek a felkínált lehetőséggel, hanem értesítették a kollégáikat, akik őrizetbe vették a két húsz év körüli nőt. Ellenük tiltott kéjelgés miatt indult szabálysértési eljárás - tájékoztatott Váradi Piroska, a Veszprém megyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferense.

A sajtóreferens azt is elmondta, hogy a veszprémi megyei rendőrök a jövőben is határozottan fellépnek az utak mentén illegális szexuális szolgáltatásokat kínáló utcalányok ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!