Magyarország

2008.09.23. 14:02

Életveszélyesen sérült kislány

<p>Bököny - Hétfőn a megyei kórházból értesítették a rendőrséget, hogy még szombaton életveszélyes koponyasérüléssel szállítottak be egy kétéves bökönyi kislányt.</p>

13:59: Bökönyben azt beszélik...

Az eset hétfőn délután történt Bökönyben - tudtuk meg egy nevét elhallgatni kívánó bökönyi embertől. A család nehéz körülmények között el, két felnőtt mellett több gyermek is él egy háztartáson belül. A férj állítólag büntetett előéletű - hallotta a pletykát informátorunk -, és feltehetően a gyermek édesanyja maga is kiskorú.

A Bökönyben élő emberek - akikkel próbáltuk a kapcsolatot felvenni - az esetről semmit sem tudnak - vagy nem akarnak tudni -, bővebb információt sem a család lakhelyéről, sem nevükről nem kaptunk, így egyelőre nem sikerült elérnünk őket.

12:45: Az előzetes orvosi vélemény szerint a sérülés bántalmazás következménye.

A gyermek anyja és nagyszülei azt mondják, hogy a kicsi ugrálás közben többször leesett az ágyról.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanújával, orvos-szakértő bevonásával nyomoz.

- Fülöp Gergely r. főhadnagy, szóvivő, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


Legfrissebb rendőrségi híreink:
· Visszaküldött határsértő Vámosatyánál
· Körözött személyek Nyíregyházán
· Ismeretlen tetteseket keresnek
· Eltiltott sofőr Napkornál
· Temetői lopás

Címkék#Bököny

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!