Magyarország

2007.09.21. 06:07

Tréning Szetey módra

<p>Szetey Gábor egykori cégét bízta meg az általa vezetett személyügyi államtitkárság minisztériumi vezetők és köztisztviselők tréningeztetésével - tudta meg a Magyar Nemzet.</p>

A csaknem ezer vezető és az 5200 köztisztviselő oktatására kiírt pályázatokon a társaság több mint 37,5 millió forintnyi közpénzhez jutott. A cégbírósági adatbázisból kiderül, hogy a három meghirdetett pályázatból kettőt megnyerő Develor Tanácsadó Zrt. jogelődjében, a Door Kft.-ben 1993 novembere és 1995 májusa között Szetey Gábor kisebbségi tulajdonos volt. A lap megkeresésére a kormányszóvivői irodán elismerték, hogy az államtitkár kisebbségi tulajdonosa volt az említett cégnek, de az is elmondták, hogy azóta Szetey Gábornak nincs semmilyen kapcsolata a jogutód társasággal. Az államtitkár egy másik volt érdekeltsége is kapott állami megbízást a közelmúltban: akkor az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázatainak népszerűsítését nyerte meg a 100 millió forintot érő tenderen aza cég, amelynek jogelődjét S! zetey Gábor alapította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!