Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.01.21. 10:42

Sallai Zoltán duplázott az örökifjak versenyén

<span style="font-size: 13px; line-height: 19px;">Apagy - Egyesben és párosban is elsőséget szerzett a nyírmadai színekben szereplő sportoló az Apagyon rendezett veterán asztalitenisz-viadalon.

Apagy - Egyesben és párosban is elsőséget szerzett a nyírmadai színekben szereplő sportoló az Apagyon rendezett veterán asztalitenisz-viadalon.

Veteránoknak, vagy ha úgy tetszik, örökifjaknak rendeztek megyei versenyt Apagyon, ahová a szombati kellemetlen időjárás ellenére is sokan elutaztak, és végül 12 szakosztály közel ötven versenyzője vett részt a viadalon.

A „legfiatalabbak”, vagyis a 40-50 év közöttiek kategóriájában kimondottan nívós küzdelemben dőltek el a helyezések, ami nem is csoda, hiszen a dobogósok közül hárman is az NB II-ben játszanak.

A győztes, Sallai Zoltán végül duplázott, hiszen párosban is megszerezte az elsőséget, holott eredetileg nem is Oszlánszki Lászlóval indult volna.

Veterán férfiverseny, Apagy

A végeredmények, egyéni

40-50 év között: 1. Sallai Zoltán (Nyírmadai ISE), 2. Német Tamás (Trió-Maxi Kemecse SE), 3. Szilágyi Zoltán (Vásárosnaményi SE) és Mágocsi Sándor (Vásárosnaményi SE).

50-60 év között: 1. Misák Károly (Vásárosnaményi SE), 2. Márföldi István (Várdai ASE), 3. Dankovics Sándor (Vásárosnaményi SE) és Petró László (Záhonyi VSC).

60 év felett: 1. Csatári Balázs (Nyírbátori ASE), 2. Kereszti Lajos (Fehérgyarmati VSE), 3. Oszlánszki Zoltán (Apagy SE) és Német Miklós (Nyírpazony SE).

Páros

Összevont kategória: 1. Sallai Zoltán, Oszlánszki László (Nyírmadai ISE, Apagy SE), 2. Mágocsi Sándor, Szilágyi Zoltán (Vásárosnaményi SE), 3. Német Tamás, Zolcsák Balázs (Trió-Maxi Kemecse SE) és Misák Károly, Márföldi István (Vásárosnaményi SE, Várdai ASE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!