Helyi közélet

2007.11.26. 16:07

Gázártámogatás: hol az igénylőlap?

<p>Miskolc - Akik támogatásban részesülhetnek megkapják november 20-ig a gázártámogatási igénylőlapokat - adta tudtuk korábban a Magyar Államkincstár. Többen jelezték felénk: nem kapták meg a szükséges papírokat. <A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/tajekoztato-a-gazartamogatasrol/cn/boon-news-em_01-20071113-022624"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Tájékoztatás a gázártámogatásról </B></A></p>

A Magyar Államkincstár mindazok részére, akik az idén támogatásban részesülnek, 2007. november 20-ig eljuttatja a 2008. évi igénylőlapot – adta tudtul korábban az államkincstár. Több olvasónk is jelezte: nem kapták meg az ehhez szükséges papírokat. A hivatal regionális igazgatóságán kértünk tájékoztatást, ahol az illetékesek távolléte miatt csupán a titkárságon keresztül adtak tájékoztatást: akikhez a korábban jelzett időpontig nem jutott el az igénylőlap, azok is megkapták, megkapják postán tegnap és ma. A szükséges papírok beszerezhetők továbbá a kincstár ügyfélszolgálati irodáiban, illetve letölthető a Borsod Online-on is.

Mint arra a Magyar Államkincstár felhívja a figyelmet, a kérelmet a kincstár lakóhely szerint illetékes szervéhez kell benyújtani. Azok, akik 2007. december 31-ig benyújtják, 2008. január 1-jétől megkapják a támogatást. Január 1-jét követően a támogatás a kérelem benyújtását követő hónaptól jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában