A Bükkben megmaradt a hó, tízcentis a takaró

Akt.:
Mikulás a hóesésben, a miskolci villamosmegállóban
Mikulás a hóesésben, a miskolci villamosmegállóban - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Kedden egész nap szakadt a hó, igaz, az alacsonyabban fekvő településeken nem sok maradt meg belőle.

A magasabb vidékeken és a hegységekben azonban kifehéredett a táj. Azonban ott sem esett annyi, hogy gondot okozott volna a közlekedésben. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei ügyeletén megtudtuk, munkagépeik egész nap takarították a közutakat, ahol szükség volt rá, ekéztek is. Főleg a Bükk hegységben maradt meg a hó, van, ahol 10 centiméteres fehér takaró lepi be tájat.

Az utak járhatóak voltak kedden este, az útviszonyok természetesen téliesek, hangsúlyozta a közútkezelő ügyeletese, úgyhogy nem árt az óvatosság. Hogy csúszik az út, azt több felől jelezték lapunknak olvasóink. A közösségi közlekedésben nem történt fennakadás, tudtuk meg a távolsági járatok miskolci diszpécserszolgálatánál. A bükki településekre menetrendszerűen közlekedtek a buszok.

havazas_lillafured_01

Az előrejelzések szerint szerdán mínusz 1 fokra ébredhetünk, és további csapadékra számíthatunk.

ÉM-HE


Láttunk egy kis havat
Miskolc - Azért ehhez alaposan nyitva kellett tartani a szemünket, mert alig-alig hullott valami, és az is gyorsan elolvadt. Egyelőre pedig ennyi volt a hóesés, jön az eső. Az előrejelzések azt jósolták, rövid időre nemcsak a hőmérséklet fordul téliesre, hanem vasárnap este, hétfő reggel több tér...Lillafüred.
BOON.HU


hirdetés