360 fokos videó: A miskolci Vadaspark lakói is hűsölnek

Akt.:
Egy kis zuhanyozás
Egy kis zuhanyozás - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A kánikulai extrém meleg az állatok szervezetét is megviseli. Kiváltképp igaz ez azokra a fajokra, amik természetes élőhelye hideg éghajlati övbe esik. Megnéztük, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark gondozói hogyan segítenek “lakóiknak” elviselni a hőséget.

Kövesdi Kinga zoopedagógus elmondta, ilyenkor a szokásosnál is több ivóvizet helyeznek ki az állatoknak. Az emuk emellett hűsítő fürdőt kapnak, a szibériai tigrisek medencében ejtőznek, a rénszarvasok pedig még a szokásosnál is több, lédús falevelet kapnak enni.

Segítenek a párakapuk is, amik vízpermettel könnyítik meg a hőség elviselését: az állatok és a látogatók számára egyaránt.

Király Csaba |hirek360.hu


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!


Egy kis zuhanyozás
Miskolc - A miskolci vadaspark lakói sem viselik könnyen a nyári kánikulát, ezért jól jön egy kis zuhanyozás. ÉM [related-post post_id="3938902"] [related-post post_id="3937759"] [related-post post_id="3937603"] [related-post post_id="3937385"] [related-post post_id="3936607"] [r...Lillafüred.
BOON.HU


hirdetés