Lillafüred hírei

2018.03.10. 07:47

Veszélyes az út! Szombat déltől forgalomkorlátozás az ómassai úton

Miskolc - Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombaton 12 órától Lillafüred és Ómassa között, a Hámori-tó mellett, valamint a Pisztráng telep mellett forgalomkorlátozást vezetnek be.

Miskolc - Magyar Közút Nonprofit Zrt. szombaton 12 órától Lillafüred és Ómassa között, a Hámori-tó mellett, valamint a Pisztráng telep mellett forgalomkorlátozást vezetnek be.

Az útszakaszon több pályaszerkezet és háttöltésbeli probléma alakult ki a közelmúltban, amelyekre a burkolaton jelentkező hosszirányú, megnyíló repedések utalnak. Az útszakaszra jellemző repedések eddig nem utaltak jelentős állékonyságbeli problémákra, de az elmúlt hónapok csapadékos, változékony időjárása, valamint a fagyási-olvadási ciklusok gyakori váltakozása miatt további állagromlás következett be. A szükséges helyreállítási munkák elindításáig a társaság miskolci mérnöksége ezért a rézsűcsúszás szempontjából veszélyesnek ítélt két szakaszon forgalomkorlátozást vezet be.

A veszélyesnek ítélt szakaszok környezetében sávlezárásra, előzési tilalomra, illetve sebességkorlátozásra, a Pisztráng telep melletti szakaszon a beláthatóság akadályoztatása miatt a fentieken felül még jelzőlámpás forgalomirányításra is számíthatnak az arra közlekedők.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon keresztül tájékozódhatnak.

A társaság arra kéri az autósokat, hogy a forgalomterelés környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A helyreállítási munkák elvégzéséig pedig az ezen szakaszon utazók türelmét és megértését kéri.

ÉM


[related-post post_id="3790388"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!