nyaralás

2019.06.05. 16:36

Karnevál-fíling, tábortűz, szimfonikus produkciók és sport az EFOTT-on

Július 9-15. között ismét Velencén rendezik meg az EFOTT-ot, ahol születésnapos zenekarok, extra produkciók, tábortűz, egészségmegőrzés, sport, továbbfejlesztett infrastruktúra és giccs-parti is várja a fesztiválozókat.

Szaniszló Hajnalka

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy immár 13 zenei színpaddal várják a látogatókat az EFOTT-ra, amely már nem csak egy zenei fesztivál, hanem egyben egy, hatnapos nyaralás is lesz a Velencei-tó partján.

A fesztivál legexkluzívabb produkciója egy gigantikus szimfonikus Mr. Vasowsky Special lesz, amelyet az ismert zenész fog össze, olyan közreműködők szereplésével, mint Király Viktor, Kollányi Zsuzsi, Szakács Gergő (Follow the Flow), Nági és Szivák Balázs. Saját dalaikat teszik majd még különlegesebbé Mr. Vasowsky és egy, közel 20 fős szimfonikus zenekar közreműködésével.

Íme egy kis ízelítő abból, hogy mi is vár a fesztiválozókra:

 

A fesztivál a karnevál hangulatot a nulladik napon felvonuló dobosokkal és – ahogyan a fesztiváligazgató, Maszlavér László fogalmazott: síppal, dobbal, nádihegedűvel alapozzák meg és toborozzák össze az első pillanattól a fesztiválon tartózkodó látogatókat.

A nulladik napon egyébként giccsparti is várja majd a közönséget, erről részleteket a fesztivál oldalán lehet megtudni. Újdonság, hogy minden nap lesz tábortűz akusztik is.

Az EFOTT nagy hangsúlyt fektet az egészségmegőrzésre, ennek része a rengeteg sportprogram, amelyben természetesen a tavat is bekapcsolják majd, de számos szárazföldi, mozgásos programon is részt lehet venni.

A fesztivál idei házigazdája a Semmelweis egyetem, amely szintén kapcsolódik az egészségmegőrzéshez: ők szűrőkamionokkal és különböző előadásokkal is készülnek annak érdekében, hogy inkább előzzük meg a betegségeket, mintsem kezelni kelljen azokat.

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, azaz az EFOTT 2019 idén július 9-15. között vár mindenkit hazánk egyik legpazarabb nyaralóövezetében, a Velencei-tó partján.

További részletek itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!