Labdarúgó NB I – Döntetlen Pakson

Paks – A nemzetközi kupasorozatokban egyedüli magyar együttesként versenyben maradt Videoton vasárnap 1-1-es döntetlent játszott Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójában.

A székesfehérvári csapat ezzel az első pontját szerezte a bajnokságban, mivel múlt héten, hazai pályán vereséggel kezdett. A Paks az előző fordulóban is döntetlent ért el.

OTP Bank Liga, 2. forduló:

Paksi FC-Videoton FC 1-1 (0-1)

Paks, 1000 néző, v: Karakó

gólszerzők: Gévay (52.), illetve Feczesin (26.)
sárga lap: Szabó (12.), Gévay (55.), illetve Pátkai (30.), Nego (31.), Feczesin (55.)

Paksi FC:

Kemenes – Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Szabó (Báló, 42.) – Papp – Koltai (Szakály D., 73.), Kecskés, Bartha, Haraszti – Hahn (Bertus, a szünetben)

Videoton FC:

Kovácsik – Nego, Vinícius, Lang, Tavares – Suljic (Kovács, 86.), Szolnoki, Pátkai, Bódi (Géresi, 54.) – Feczesin, Lazovic (Barczi, 63.)

Az első félidőben a Videoton irányította a játékot, több nagy helyzetet is kidolgozott, különösen Feczesin volt kapura veszélyes, aki egy ízben be is talált.

A fordulást követően támadóbb szellemben futballozott a Paks, ennek eredményeként gyorsan egyenlített. A vendégcsapat csak bő húsz perc elteltével jutott el ismét a hazaiak kapujához, majd kiegyenlítettebbé vált a játék, de az eredmény már nem változott.

– MTI –