Labdarúgó NB I – Büntetővel győzött az MTK a Videoton ellen

Budapest, 2015. augusztus 23. Varga Szabolcs, az MTK játékosa (b) és a fehérvári Paulo Vinícius Souza dos Santos a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott MTK Budapest - Videoton FC találkozón a fővárosi Illovszky Rudolf Stadionban 2015. augusztus 23-án. Az MTK 1-0-ra győzött.
Budapest, 2015. augusztus 23. Varga Szabolcs, az MTK játékosa (b) és a fehérvári Paulo Vinícius Souza dos Santos a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott MTK Budapest - Videoton FC találkozón a fővárosi Illovszky Rudolf Stadionban 2015. augusztus 23-án. Az MTK 1-0-ra győzött. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest, 2015. augusztus 23., vasárnap (MTI) – Az MTK 1-0-ra legyőzte a címvédő Videotont a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, az Illovszky Rudolf Stadionban.

Ezzel az MTK feljött a negyedik helyre, míg a székesfehérváriak utolsó előttiek, s ötödik vereségüket szenvedték el.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

MTK Budapest – Videoton FC 1-0 (0-0)

Illovszky Rudolf Stadion, 1117 néző, v.: Kassai

gólszerző: Kanta (81., 11-esből)
sárga lap: Torghelle (45.), Grgic (49.), Vass Á. (56.), Gera D. (61.), illetve Pátkai (36.), Simon Á. (59.)
kiállítva: Juhász (93.)

MTK Budapest:

Hegedüs – Bese, Grgic, Vukmir, Vadnai – Thiam, Kanta, Vass Á. – Varga Sz. (Gera D., a szünetben), Torghelle (Poór, 85.), Hrepka (Myke, 74.)

Videoton FC:

Danilovic – Szolnoki, Juhász, Vinicius, Fejes – Oliveira (Soumah, 88.), Pátkai, Kovács I., Simon Á. (Luijckx, 59.), Gyurcsó – Feczesin

Az első félidőben közepes iramban folyt a játék, kevés lehetőség alakult ki a kapuk előtt. A bajnoki címvédő székesfehérváriak többet birtokolták a labdát, de helyzetig alig jutottak el.

A fordulás után feljavult az MTK, Kanta előbb egy felső léccel vétette észre magát, majd a Feczesin kezezéséért megítélt büntetőt váltotta gólra.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s